Buitengewoon theater en film deze zomer bij Chassé

Deze zomer wordt buitengewoon

De zomer komt er aan, de zon breekt door. Alle reden om de deuren open te gooien en nieuwe wegen te verkennen. Binnen én buiten het Chassé Theater. Ook deze zomer is er vollop theater en film in Breda. Wij presenteren dan ook een buitengewoon aanbod met onder andere de succesprogramma’s Open Vensters', Klapstoelkabaret en Sunset Cinema. Hoogtepunt voor theaterliefhebbers met reislust in de benen is de wandelvoorstelling Nomadics.

Waar voorheen traditiegetrouw de theaterprogrammering van september tot en met juni liep, kan je bij ons al enkele jaren ook in de zomer genieten van zowel film als theater. En in een periode waarin er meer tijd is, is er alle gelegenheid om buiten de lijntjes te kleuren. Dat maakt het programma Buitengewoon. Met nieuwe vormen, nieuwe namen, nieuwe titels, en bovenal nieuwe buitengewone locaties.

 

Ook buitengewoon deze zomer

Er is zoveel meer te beleven in de zomer! In Chassé Cinema zie je de beste Summer Docs. Ook kan je genieten van MONDO PERFETTO van Corpa Máquina Society & Guilherme Miotto in september en Deronde / Deroo met It really hurts when your head hits the concrete. Meer voorstellingen én locaties worden deze zomer nog bekend gemaakt.

Bekijk hier de volledige zomerprogrammering