Toegankelijkheid van ons gebouw

Wij bezorgen al onze bezoekers graag een onbezorgd uitje en vinden het belangrijk dat theater en film voor iedereen toegankelijk is. Op deze pagina vind je meer informatie over de toegankelijkheid en faciliteiten binnen het Chassé Theater. 

Algemene informatie

Reserveren
Maak je gebruik van een rolstoel of heb je andere speciale voorzieningen nodig? Reserveer jouw tickets dan via ons bespreekbureau. Dit kan door een mail te sturen naar contact@chasse.nl of telefonisch van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 uur en 20.00 uur via 076 530 31 32

Wij hebben plaatsen in de zaal gereserveerd waar je de voorstelling het beste kan zien, horen en beleven. Hoe meer wij weten over jouw specifieke wensen, hoe beter wij daarop kunnen inspelen. Het is daardoor niet mogelijk om de plaatsen via onze website te reserveren.

Assistentie tijdens jouw theaterbezoek
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt kan je een van onze medewerkers aanspreken bij de entree of bij de zaal. Zij helpen graag. 

Chassé Inclusief

Wij bieden ook voorstellingen en programma's om bezoekers te bereiken voor wie theater minder vanzelfsprekend is. Lees hier alles over Chassé Inclusief

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijkheid
Het Chassé is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Zo zijn er liften aanwezig om de Cinema zalen en de foyers op de eerste verdieping te bereiken. De balkons zijn niet per lift bereikbaar.

In alle zalen zijn rolstoelplaatsen met ruimte voor een begeleider beschikbaar.

Voor het reserveren van rolstoelplaatsen of aanvullende informatie, kan je contact opnemen met ons bespreekbureau.
Blinden en slechtzienden
Toneelkijkers van Option kan je gratis voor aanvang lenen bij de servicebalie in de theaterstraat.

Heb je een specifieke wens rondom een (film)voorstelling? Neem dan contact op met ons bespreekbureau, wij denken graag met je mee.
Doven en slechthorenden
Alle zalen zijn voorzien van een hulpsysteem voor slechthorenden met of zonder gehoorapparaat. Om gebruik te maken van dit systeem kan je met een gehoorapparaat (voorzien van ringleiding- of T-stand) gratis een inductielus lenen. Heb je geen gehoorapparaat, dan kan je een gratis kinbeugel lenen. Beiden kunnen voorafgaand aan de voorstelling opgehaald worden bij de servicebalie

Heb je een specifieke wens rondom een (film)voorstelling? Neem dan contact op met ons bespreekbureau, wij denken graag met je mee.
Mensen met hoge prikkelgevoeligheid
Voor wie hinder ervaart door prikkels hebben we uitgebreide informatie voorziening. Op deze manier kun je je bezoek goed voorbereiden. Daarnaast organiseren wij maandelijks een prikkelarm filmbezoek. 
Hulphond
Een officieel getrainde blindengeleidehond is van harte welkom en mag mee naar binnen om je te begeleiden.

ringleiding, slechthorend, slechthorenden,