Welkom in de Brasserie

Lunchen of à la carte eten? Dat kan in ons all-day restaurant Vensters'

Voorafgaand aan verschillende voorstellingen is onze Brasserie geopend voor een uniek diner. In de Brasserie dineer je in een theatrale sfeer en verrast chefkok Rick Evers je met een heerlijk menu vol verse seizoensproducten. Bekijk het menu hier.

Dineren in de Brasserie

Dineren is enkel mogelijk op reservering en kan alleen in combinatie met een theaterticket. De reservering is gratis en op de avond zelf geniet je van het 3-gangenmenu (€37,50 excl. dranken).

Reserveren is simpel en kan op twee manieren. Zodra je tickets voor een voorstelling bestelt, krijg je de kans om daarbij meteen een tafel in de Brasserie te reserveren. Selecteer daarbij met hoeveel personen je komt. Heb je al tickets en wil je een reservering plaatsen? Ga naar je account op onze website en zorg dat je bent ingelogd. Klik op Mijn e-tickets en selecteer Maak je bezoek compleet onder de voorstelling. Daar is het vervolgens mogelijk om je tafel in de Brasserie te reserveren.

Maak kennis met chefkok Rick Evers

Chefkok Rick Evers (1987) is al lange tijd een gekende naam in culinair Breda. Hij werkte jarenlang bij restaurants als Chocolat en Ingenhousz en is vanaf dit najaar in de keuken van de Brasserie te vinden. Hij verzorgt daar heerlijke gerechten met verse seizoensproducten, telkens met bijpassend wijnaanbod.