flexwerken

Het is mogelijk om te flexwerken in het Chassé Theater. Op werkdagen (vanaf 10:00 tot 17:00) ben je welkom via de ingang van Vensters', ons all-day restaurant & bar aan de voorzijde van het Chassé Theater.
Op maandag is Vensters' gesloten en ben je welkom via de hoofdingang. 

Hoe werkt het?

Kom binnen via ons all-day restaurant & bar Vensters' (aan de voorzijde van het theater). Je mag op maandag t/m vrijdag vanaf 10:00 flexwerken op De Verdieping met gratis WiFi. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan, maar vanaf 11:00 ben je bij Vensters’ welkom voor drankjes en een heerlijke lunch! 

Werkplek met vergaderruimte

Je kunt bij ons terecht om te flexwerken in comfortabele stilte werkplekken of netwerken onder het genot van een goede kop koffie en verse lunchgerechten. Snel een ontwerp of idee laten zien? Met plug & play tover je jouw presentatie in een flits op een groot scherm. Even behoefte aan een pauze? Ontspan met een matineefilm in Chassé Cinema.

  • supersnelle gratis wifi en stroompunten
  • comfortabele stille werkplekken & vergaderruimtes 
  • goede koffie & gezonde lunch
Flexwerken op de Verdieping

eten & drinken to go

Je bent van harte welkom bij Vensters aan de voorzijde van ons pand. Vensters’ biedt een verrassend menu met eerlijke producten. Ontdek de menukaart!