picl

Picl, de online filmzaal van Chassé Cinema

Ken je Picl al? Dat is een online filmzaal waar je de allernieuwste films vanaf je eigen bank kan kijken! Handig, als je bijvoorbeeld geen oppas kan vinden of als je verkouden bent. Via een speciale Chassé Cinema pagina op Picl bieden we allerlei mooie films en documentaires aan. En extra fijn; door via onze Picl pagina een film te kijken steun je de cinema! Een deel van je aankoopbedrag komt namelijk bij ons terecht.

naar de Picl pagina

Nu bij Chassé Cinema, nu bij jouw thuis

Veel films die in première gaan in Chassé Cinema staan ook direct op Picl. Dus ook als je ons niet kan bezoeken kan je wel de allernieuwste premièrefilms zien. Maar Picl is er ook voor mensen die van filmfestivals houden. Zo is er regelmatig aanbod van het IDFA documentairefestival en het Internationaal Film Festival Rotterdam te vinden in de online filmzaal. Van filmfans voor filmfans dus.

Picl bij Chassé Cinema

Hoe werkt Picl?

Een film bekijken via Picl is heel simpel!

stap 1: Selecteer op onze Picl pagina een nieuwe film die je wilt zien.

stap 2: Bekijk de trailer of klik op ‘Bekijk de film’.

stap 3: Selecteer een filmhuis (de films op Picl.nl worden aangeboden door de aangesloten filmhuizen. Door een film te kijken op Picl.nl steun je jouw lokale filmhuis, yay!).

stap 4: Log in via de knop ‘Bekijk de film’. Let op: Als je voor het eerste een film bekijkt op Picl.nl, maak je via deze knop eerst een account aan.

stap 5: Betaal en geniet van je nieuwe film. Goed om te weten: je hebt vanaf nu 48 uur toegang tot de film.

Picl filmtip

We snappen dat je uit het grote filmaanbod soms moeilijk kan kiezen. Wat moet je gezien hebben op Picl? Wat is een goeie feelgood film, of juist een inspirerende documentaire? De medewerkers van Chassé Cinema tippen de beste films die nu op onze Picl pagina te vinden zijn. Laat je inspireren!

Bekijk de filmtips