Michel Kievits

bereikbaarheid

Lopend, fietsend, met de auto of het openbaar vervoer? Hier vind je alle informatie over de bereikbaarheid van ons theater.

adres

Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Let op: van dinsdag 16 april t/m 3 mei is het Chasséveld afgesloten i.v.m. 538 Koningsdag. 

met de auto 

Kom op de fiets of met het openbaar vervoer! Geen last van parkeerproblemen, wegversperringen of files en ook nog eens goed voor je gezondheid en omgeving.

Toch met de auto?
Bekijk dan altijd de actuele informatie over wegwerkzaamheden en oriënteer je op een goede parkeerplaats. Zo is Chasséparking dichtbij, maar bijna altijd vol! Net iets verder weg parkeren kan je dus zomaar frustratie schelen. 

Wij raden de volgende parkeergelegenheden aan:

Bekijk hier de actuele beschikbaarheid van de parkeergelegenheden of download de Breda City App. Mocht je gebruik maken van een parkeerterrein of parkeren op straat, dan raden wij aan gebruik te maken van mobiel parkeren.

taxi- en kiss & ride zone

Recht voor het Chassé Theater is een taxi- en kiss & ride zone aangelegd. Dit is een kortparkeervoorziening dichtbij de ingang, waar bezoekers veilig afgezet en opgehaald kunnen worden.

openbaar vervoer

Chassé Theater is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo vertrekt vanaf Breda Centraal Station vrijwel iedere 10 minuten een buslijn van Arriva, die je dichtbij de ingang van Chassé Theater afzet.

met de fiets

Maak gebruik van de fietsrekken op het voorplein. Is het fietsenrek vol? Ook aan de zijkant van het theater vind je een grote stalling. Gratis je fiets stallen in een bewaakte fietsenstalling? Dat kan bij Oude Vest en Het Turfschip. Beide fietsenstallingen zijn op loopafstand van het Chassé Theater.  

invalidenparkeerplaatsen

Er zijn zes invalidenparkeerplaatsen tussen het Chassé Theater en het stadskantoor en tien invalidenparkeerplaatsen in de Chassé parking.