Chassé zakelijk | Hybride events, livestreams en webinars

Hybride evenement organiseren?  Neem contact met ons op!

Hybride events, livestreams en webinars

Ook de digitale wereld kan uitkomst bieden bij evenementen. Zo combineer je bij hybride evenementen een fysiek event met een digitaal (livestream) event waarmee je het aantal mogelijke deelnemers aan je evenement aanzienlijk vergroot. Zelfs een online beursvloer, - subsessies en een digitaal netwerkcafé behoren tot de mogelijkheden. Wens je echt uit te pakken dan laat je online gasten live (video)bellen met de spreker. Met een thuisbezorgde brievenbusborrel zorgen wij ook dat online bezoekers de nazit niet hoeven te missen. Een digitaal event was nog nooit zo interactief!

Organiseer je een online seminar zonder fysiek publiek dan kom je terecht in de wereld van de webinars. Via programma’s als Zoom, Teams, Youtube of via een beveiligde stream zendt je live een programma uit naar jouw online publiek. Chassé Theater heeft diverse ruimtes die uitermate geschikt zijn voor het uitzenden van webinars. Neem hieronder een kijkje. Daarnaast kunnen we je helemaal ontzorgen op technisch gebied zodat jij op de inhoud kan focussen.

Maak kennis met onze eventmanagers en plan een rondleiding

Samen hebben wij meer dan 50 jaar aan ervaring in de organisatie van diverse evenementen. In deze uitdagende tijd is het nóg belangrijker dat jouw bedrijfsevenement tot in de puntjes is voorbereid en verzorgd. We leiden je graag op locatie rond zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Er is dan ook alle ruimte om je wensen te bespreken.