Ontmoet de Brabantse Cast van Les Misérables

Op donderdag 15 december 2022 organiseerden wij een speciaal moment om de Brabantse cast van Les Misérables te ontmoeten. De ochtend begon met een lekker kopje koffie of thee en een Franse macron. In onze kleine zaal heette onze directeur Ruud van Meijel iedereen welkom en daarna werd de exclusieve minidocumentaire 36 jaar Les Misérables getoond. 

Creatief producent Hans Cornelissen ging in gesprek met de Brabantse sterren: Vajèn van den Bosch (Eponine), Yannick Plugers (Thénardier), Sem Gerritsma (Cosette) en Yoran de Bont (Grantaire). Zij vertelden over de castingperiode en wat er de komende tijd op de planning staat. De sterren kunnen in ieder geval niet wachten om op het podium te staan!

Na het interview nam Ruud de Graaf, algemeen directeur De Graaf & Cornelissen Entertainment, het woord. Hij kondigde aan dat afgelopen nacht het 75.000ste ticket is verkocht. Aan de cast werd een cheque uitgereikt en er werd geproost met champagne. Na afloop kon men zelf vragen stellen aan de cast. 

Over de musical 
Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. 

Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobserdeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?