Faciliteiten

Welkom in het Chassé Theater! Breng je binnenkort een bezoek aan ons theater tijdens een evenement? Dan vind je hieronder meer informatie over de faciliteiten in en rondom ons pand. 

Bereikbaarheid

Adres
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Kom op de fiets of met het openbaar vervoer! Geen last van parkeerproblemen, wegversperringen of files en ook nog eens goed voor je gezondheid en omgeving.

Toch met de auto?
Bekijk dan altijd de actuele informatie over wegwerkzaamheden en oriënteer je op een goede parkeerplaats. Zo is Chasséparking dichtbij, maar bijna altijd vol! Net iets verder weg parkeren kan je dus zomaar frustratie schelen. 

Wij raden de volgende parkeergelegenheden aan:

Bekijk hier de actuele beschikbaarheid van de parkeergelegenheden of download de Breda City App. Mocht je gebruik maken van een parkeerterrein of parkeren op straat, dan raden wij aan gebruik te maken van mobiel parkeren.

Taxi- en kiss & ride zone
Recht voor het Chassé Theater is een taxi- en kiss & ride zone aangelegd. Dit is een kortparkeervoorziening dichtbij de ingang, waar bezoekers veilig afgezet en opgehaald kunnen worden.

Openbaar vervoer
Chassé Theater is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo vertrekt vanaf Breda Centraal Station vrijwel iedere 10 minuten een buslijn van Arriva, die je dichtbij de ingang van Chassé Theater afzet.

Invalidenparkeerplaatsen
Er zijn zes invalidenparkeerplaatsen tussen het Chassé Theater en het stadskantoor en tien invalidenparkeerplaatsen in de Chassé parking.  

Toegankelijkheid

Het Chassé is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Zo zijn er liften aanwezig om de cinemazalen en de foyers op de eerste verdieping te bereiken en beschikken wij over mindervalidentoiletten. Een officieel getrainde blindengeleidenhond is van harte welkom en mag mee naar binnen om je te begeleiden.

Voor doven en slechthorenden zijn al onze zalen uitgerust met een gratis hulpsysteem voor slechthorenden, blinden en slechtzienden kunnen gratis toneelkijkers van Option lenen. Benodigde voorzieningen kun je ophalen bij de servicebalie in de Theaterstraat.

Maak je gebruik van een rolstoel of heb je andere speciale voorzieningen nodig, geef dit dan aan bij de organisator van jouw event zodat wij kunnen zorgen voor jouw optimale eventbeleving.

Interactieve plattegrond Chassé Theater
Wifi en stroompunten

Binnen Chassé Theater heb je toegang tot een gratis basis WiFi. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je telefoon op te laden.

Toiletten

Chassé Theater biedt op de verschillende niveaus toiletgroepen aan. Daarnaast beschikken wij over mindervalidentoiletten en is het mogelijk gebruik te maken van een baby verschoontafel of kolfruimte.

Garderobe

Binnen het Chassé is er altijd een onbewaakte garderobe beschikbaar. Daarnaast kun je gebruik maken van de aanwezige kluisjes. Afhankelijk van het event is er een bewaakte garderobe voorzien.

urban walk stripbeurs stripfestival singelloop urban trail carnaval breda wandelt