Vacature Online Marketing Strateeg

Chassé Theater zoekt een Online Marketing Strateeg (32-36 uur)

Als Online Marketing Strateeg bij Chassé Theater ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van innovatieve online marketingstrategieën die ons merk versterken en het bereik vergroten. Je hebt een sleutelrol in het verbeteren van onze online zichtbaarheid, het aantrekken van nieuwe bezoekers en het optimaliseren van de online kassa. Je begrijpt onze doelgroepen en zet de juiste online middelen in om zo iedere inwoner binnen Breda te bereiken. Bovenal ben je een stevige sparringpartner binnen het zelfsturende marketingteam en neem je samen met de senior theatermarketeer de rol van lead op je waarbij jij ook het team vertegenwoordigd in het MT. 

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen en implementeren van de online marketingstrategie: Creëer en beheer digitale campagnes via verschillende kanalen. Je zet een online strategie uit, weet deze over te brengen aan je teamleden en bewaakt de uitvoer hiervan.
 • Analyseren en rapporteren: Continue monitoring van verkoopstanden en doelgroepen, maar ook de online prestaties m.b.v. Google Analytics, Looker Studio, Searchconsole en Microsoft Clarity. Je gebruikt deze inzichten om strategieën te optimaliseren.
 • Innovatie en trends: Blijf op de hoogte van de nieuwste (zoek)trends en technologieën in online marketing om continu te verbeteren.
 • Projectmanagement: Je bent de schakel tussen het team en de websitebouwer en draagt zorg voor een goed presterende website. 

Wie ben jij?

 • Ervaring: Minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen online marketing.
 • Opleiding: Een relevante HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in marketing.
 • Vaardigheden: Uitstekende kennis van SEO, SEA, social media en ervaring met tools zoals Google Analytics en Google Ads.
 • Creatief en analytisch: Je hebt oog voor detail en bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken, terwijl je tegelijkertijd data-gedreven beslissingen maakt.
 • Communicatief sterk: Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels, en je kunt effectief samenwerken met verschillende stakeholders.

Wat krijg je van ons?
Een boeiende en zelfstandige functie in één van de meest vooraanstaande theaters van ons land. Het Chassé Theater is een organisatie in constante ontwikkeling waarbij groei en ontwikkeling voorop staat. Maar dat is niet alles:

 • Afhankelijk van je ervaring een bruto maandsalaris tussen €3.300,- en € 4.100,- bij een fulltime dienstverband conform cao Nederlandse Podia schaal 7.
 • Je mag samen met iemand gratis naar theater- en filmvoorstellingen.
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer bij een reisafstand vanaf 10 km

Het Chassé Theater heeft zo’n 120 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers die samen werken aan een enorme diversiteit van activiteiten. Wij bieden een brede programmering van artistieke film tot commercieel vermaak, van jong (Bredaas) talent tot gearriveerde internationale makers. Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar het werk.

Word jij hier gelukkig van? 
Stuur dan uiterlijk 23 juni jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. voor meer informatie kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.