Reginald Kluijtmans

Belcrum Bios

Hét gezelligste filmcafé van Brabant staat in Breda! 

Belcrum Bios, een initiatief van Chassé Cinema en Podium Bloos, is dé plek om, onder het genot van een biertje, met je vrienden lekker neer te strijken op een bank en jezelf te verliezen in een fijne film. Van (moderne) klassiekers tot hidden gems, elke twee weken zorgen wij voor de fijnste filmervaring.  

Locatie: Podium Bloos (Speelhuislaan 153, Breda)

Binnenkort in Belcrum Bios

Belcrum Bios Films

In Belcrum Bios zie je films die je eerder in de reguliere filmzaal hebt gemist óf die je zeker nog eens wil bekijken. Ook zit er soms een film bij die niet eerder in Nederland te zien was. Van (moderne) klassiekers tot hidden gems, het is altijd een goede filmhuis film. Elke twee weken, op dinsdagavond,  wordt Podium Bloos het gezelligste filmcafé van Brabant.

Locatie Belcrum Bios

Belcrum Bios is elke twee weken te vinden in Podium Bloos. Het gebouw is een complex met grote theaterzaal, café en foyer, drie kantoortjes, twee theaterstudio’s en een dansstudio. Een culturele smeltkroes waar Belcrum Bios met een arthouse filmaanbod helemaal op z'n plek is.
De ontspannen sfeer zorgt voor een fijne plek waar iedereen zichzelf mag zijn. Aan de gezellige bar zijn allerlei speciaalbiertjes te krijgen, die maken je bioscoopbezoek helemaal af! In de zomer toveren we de binnenplaats van Podium Bloos regelmatig om tot een buitenbioscoop waar films in de openlucht worden vertoond. 

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van de programmering en ontwikkelingen van Belcrum Bios? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of like de Facebook- en Instagram pagina.