Theaterarrangementen

 Met een groep (vanaf 20 personen) naar een voorstelling? Dat kan!

Het Chassé Theater is met een uitgebreid theater- en filmaanbod de perfecte start van een goed gesprek met je medewerkers, collega’s of verenigingsleden. Wil je een specifieke boodschap overbrengen, sluit de voorstelling aan bij een vakgebied of gedeelde interesse of wil je samen even aan de werkelijkheid ontsnappen? Wij helpen je graag op weg.

maak je bezoek compleet

Geniet voorafgaand aan de voorstelling met je gezelschap van een heerlijk ontvangst arrangement. Ga je voor koffie, thee en zoetigheden of voor een glaasje bubbels met heerlijke amuses?

Liever dineren in stijl? Kies voor ons diner arrangement. Ga voor een heerlijk uitgebreid buffet of verras je gasten met een walking diner. 

Na afloop nog even napraten over de voorstelling? Kies voor ons nazit arrangement en geniet met je gezelschap van een heerlijke borrel op een van onze exclusieve foyers. 

onze tips voor grote groepen

Met een hele groep (vanaf 20 personen) naar een voorstelling? Dat kan! Wij hebben hieronder al een mooie selectie voor je gemaakt. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe voorstellingen die in verkoop gaan? Schrijf je in voor onze VerKlapper

Enthousiast geworden? Neem contact op!
Heb je een passende voorstelling gevonden voor jouw gezelschap of ben je nog zoekende? Wij denken graag met je mee.

evenementen@chasse.nl+31 (0) 76 530 31 45
Chassé Groepsarrangementen