filmclub

Ben je, net als wij, een groot filmliefhebber? Kom dan bij de Filmclub van Chassé Cinema! 

Elke maand kiezen we met de grootste zorg een bijzondere (voor)première voor de filmclub. Het gaat vaak om films die pas later in de filmzaal zullen verschijnen. Sluit je aan en kijk samen met een hele hoop andere filmliefhebbers naar een exclusieve (voor)première.

Nieuw in verkoop: Filmclub 23-24

Het filmclub abonnement voor 2023-2024 is nu te koop. Met je filmclub abonnement kan je maandelijks filmclub tickets bestellen op de dag die jou het beste uitkomt. 

Filmclub 23-24

Ben je, net als wij, een groot filmliefhebber? Kom dan bij de filmclub van Chassé Cinema en laat je verrassen door een bijzondere (voor)première! Koop je abonnement hier.

Hoe werkt het?

  • Koop op deze pagina je filmclub abonnement (geldig voor één persoon). Dit koppelen we aan je mailadres. Koop je vaak filmclubtickets voor meerdere personen? Schaf dan ook meerdere abonnementen aan.
  • Je krijgt maandelijks een mail over de film die je gaat zien. Tickets boeken kan vervolgens eenvoudig via de website.
  • De prijs van het ticket wordt automatisch aangepast naar €0,00, je hebt immers al betaald voor je abonnement.
  • Filmclub vertoningen vinden plaats op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend

Let op: het kopen van losse tickets zonder abonnement is niet mogelijk. 
Het filmclub abonnement is 1 uur na aankoop zichtbaar in je account.

Kom je er tijdens het bestellen van het abonnement niet uit? Neem contact met ons op! Klik hier voor alle contactgegevens. Lees hier hoe je inlogt op onze website.

filmclub 22-23

Ben je, net als wij, een groot filmliefhebber? Kom dan bij de filmclub van Chassé Cinema en laat je verrassen door een bijzondere (voor)première! Koop je abonnement hier.