Michel Kievits

bereikbaarheid

adres

Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

parkeren

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden:

Bekijk hier de actuele beschikbaarheid van de parkeergelegenheden of download de Breda City App. Mocht je gebruik maken van een parkeerterrein of parkeren op straat, dan raden wij aan gebruik te maken van mobiel parkeren. meer informatie

openbaar vervoer

Chassé Theater is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo vertrekt vanaf Breda Centraal Station vrijwel iedere 10 minuten een buslijn van Arriva, die je dichtbij de ingang van Chassé Theater afzet.

Plan mijn reis

met de fiets

Maak gebruik van de fietsrekken op het voorplein. Is het fietsenrek vol? Ook aan de zijkant van het theater vind je een grote stalling. Gratis je fiets stallen in een bewaakte fietsenstalling? Dat kan bij Oude Vest en Het Turfschip. Beide fietsenstallingen zijn op loopafstand van het Chassé Theater.  

invalidenparkeerplaatsen

Er zijn zes invalidenparkeerplaatsen tussen het Chassé Theater en het stadskantoor en tien invalidenparkeerplaatsen in de Chassé parking. meer informatie

taxi- en kiss & ride zone

Recht voor het Chassé Theater is een taxi- en kiss & ride zone aangelegd. Dit is een kortparkeervoorziening dichtbij de ingang, waar bezoekers veilig afgezet en opgehaald kunnen worden.