Chassé Inclusief

Met haar theater- en filmaanbod wil Chassé een bijdrage leveren aan het geluk van iedereen in Breda. Maar niet voor iedereen is een bezoek aan het theater of de cinema vanzelfsprekend. Daarom ontwikkelen wij speciale programma’s die drempels wegnemen of zoveel mogelijk verlagen. Want of je nou alleen komt of samen, rijk bent of arm, oud of jong, wel of geen beperking hebt en ongeacht je identiteit, sexualiteit of culturele achtergrond, onze deuren staan voor je open.

Benieuwd welke faciliteiten wij bieden voor een onbezorgd bezoek aan het theater? Lees hier meer over de toegankelijkheid van ons gebouw. 

Wijkjury Breda

WijkJury Breda - Chassé Theater Breda - fotograaf Leendert Vooijce

Negen inwoners van Breda uit verschillende wijken, met uiteenlopende culturele achtergronden en leeftijden vormen samen de eerste WijkJury Breda. Eén ding hebben ze gemeen. Ze zijn geen reguliere theaterbezoeker. Met de WijkJury komt hier verandering in, met hun onbevangen blik verrijken zij het theaterveld en brengen meer diversiteit in het theater. 

meer informatie

BredaPas

Wij werken samen met de BredaPas. Ben je ouder dan 18 jaar en heb je een BredaPas? Dan kun je bij ons met korting naar de film. 

meer informatie

Theater met Tolk 

Chassé Theater biedt theater voor iedereen. Zo is bij enkele voorstellingen een gebarentolk aanwezig.

Bij de voorstelling van Alex Klaasen op 12 december 2021 zouden twee tolken aanwezig zijn. Vanwege de aangescherpte maatregelen kon de voorstelling niet doorgaan. Er zal zodra het weer kan een nieuwe voorstelling met tolk volgen. We delen graag nog de promotievideo die Theater met Tolk had gemaakt. 

meer informatie

Op 25 november 2021 publiceerde Breda Vandaag een artikel over het Chassé Theater en Theater met Tolk. 

lees het gehele artikel

Grijs Gedraaid

Grijs Gedraaid - Chassé Theater Breda

Grijs Gedraaid biedt een uniek programma voor ouderen aan waarbij muziek, beweging, creatie en onderlinge ontmoeting centraal staan. Leeftijd of eventuele lichamelijke beperkingen vormen geen belemmering: iedereen kan meedoen! 

meer informatie