Wannes Cré

Medewerker horeca

Chassé Theater zoekt medewerkers horeca

Wil jij een parttime baan in de horeca waar je kunt werken in een leuk team op een unieke plek? Dan rollen wij de rode loper voor je uit! Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!

Wat ga je als horecamedewerker bij ons doen?
De functie van horecamedewerker bij Chassé Theater is veelzijdig en afwisselend waarbij je zorgt voor een geweldige horeca-ervaring voor onze bezoekers. Het ene moment serveer je vlekkeloos een diner voor de gasten in onze Brasserie en de dag daarop sta je te knallen achter de bar tijdens de pauze van een voorstelling. Jij verrijkt de beleving van alle Chassé bezoekers: je ontzorgt ze, laat ze genieten en overtreft hun verwachtingen. Je voelt aan wat de behoeften van de bezoekers zijn en weet hier goed op in te spelen door ze bijvoorbeeld te adviseren welke wijn passend is bij hun gerecht. Zo maak je van elke bezoeker onze gast en zorg je ervoor dat deze gelukkig naar huis gaat.

Als horecamedewerker kan je zowel overdag als in de avond en weekenden ingezet worden en werk je op verschillende plekken in ons theater:

 • In de Brasserie of Vensters' bedien je onze gasten die komen genieten van een lunch, diner of borrel.
 • Tijdens een evenement serveer je drankjes en hapjes uit of sta je achter de bar.
 • In de foyer sta je achter de bar en zorg je ervoor dat onze bezoekers op tijd hun drankje krijgen en maak je borrelplanken of bak je hun bittergarnituur. Ook zorg je tussendoor voor een nette foyer door gebruikt glaswerk op te ruimen.
 • Werk je in de garderobe, dan heet je onze bezoekers welkom en neem je de jas aan.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die vol enthousiasme bij wil dragen aan de optimale beleving van onze bezoekers. Je biedt net dat stukje extra service aan onze bezoekers en haalt hier voldoening uit.
Verder:

 • Ben jij op en top gastvrij.
 • Ben je enthousiast en doe jij je werk altijd met een lach.
 • Heb je al wat ervaring in de horeca.
 • Ben je flexibel inzetbaar voor 2 tot 4 diensten per week, werken in de weekenden en avonden tot maximaal 1:00 uur hoort erbij.
 • Deel je onze passie voor theater.

Wat wij bieden:
Als horecamedewerker kom je terecht in een gezellig en veelzijdig team van ongeveer 50 collega’s waar werkplezier voorop staat. Gastvrijheid en betrokkenheid zijn belangrijk binnen het team. Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een contract vanaf september voor het aantal uur per week wat bij jouw persoonlijke situatie past, hierdoor is deze baan ook goed te combineren met een studie.
 • Een bruto uurloon tussen de € 13,68 en € 14,33 conform salarisschaal 2 van de cao Nederlandse Podia en afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Hier bovenop een onregelmatigheidstoeslag van 8% over ieder gewerkt uur.
 • Tijd voor tijd, dat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.
 • Gratis toegang tot voorstellingen en films.

Het Chassé Theater is één van de toonaangevende en grootste theaters van Nederland en heeft zo’n 110 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers die samen werken aan een enorme diversiteit van activiteiten. Wij bieden een brede programmering van artistieke film tot commercieel vermaak, van jong (Bredaas) talent tot gearriveerde internationale makers. Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar het werk.

Word jij hier gelukkig van?
Stuur dan nu jouw sollicitatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.