Breda

De rijke geschiedenis van Breda proef je in alles. Deze bourgondische stad was ooit het verblijf van de Nassau familie waarvan vele overblijfselen nog steeds te vinden zijn. Zo vind je in de binnenstad het sfeervolle Kasteel van Breda, De Grote Kerk en stadspark ’t Valkenberg. Daarnaast is Breda een militaire stad en is de list van het Turfschip rondom het Spanjaardsgat een van de belangrijkste gebeurtenissen van de stad.

Breda congresstad

Chassé Theater in Breda ligt centraal in Noord- Brabant én de Benelux. Noord-Brabant biedt, naast gemoedelijkheid en gastvrijheid, enorm veel kennis, innovatie en creativiteit. Breda brengt het samen. Op korte afstand van wereldsteden Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel; Chassé heeft het allemaal! 

vervoer & parkeren

Op loopafstand van het Chassé vind je parkeergarages Chassé Parking en Het Turfschip waarvoor Chassé Theater parkeren op factuur kan verzorgen (€ 10 per voertuig, per dag) en parkeerterreinen Chasséveld en Beyerd-Vlaszak.

Chassé Theater ligt op tien minuten loopafstand van Centraal Station Breda en voor de deur stoppen diverse buslijnen. Meer informatie over bereikbaarheid.

overnachten

De binnenstad van Breda beschikt over een groot aanbod hotels nabij Chassé Theater en de Grote Markt: ideaal voor een zakenreis! Een hotelovernachting in Breda boek je eenvoudig bij hotels in de buurt: Golden Tulip Keyser Breda, Leonardo Hotel Breda City Center, Hotel Nassau en Intercity Hotel Breda.