Valentijnsdag, vier de liefde!

14 februari, de dag van de liefde. En dat moet gevierd worden!

Of je nou gaat voor #couplegoals of #selflove, of je nou aan #valentines of #galentines doet, wij hebben de leukste theater- en filmtips om de liefde te vieren. Geef jezelf of je geliefde de ultieme valentijnscadeau met een avondje uit bij ons.

Speciaal voor jouw Valentijn: cava en bonbons

Kom je op 14 februari naar Chassé, dan hebben wij een mooi arrangement voor je klaar staan. Voor € 6,85 p.p. staat er een heerlijk glaasje cava en een schaaltje bonbons voor je klaar. Bij de film Romeo + Juliet zit deze lekkernij al bij je ticket inbegrepen. 

Valentijnscadeautips

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Valentijnsdag? Verras je geliefde met een theatervoorstelling. Geniet samen van een avondvullende muziekprogramma van Francis van Broekhuizen & Dominic Seldis of zing met het hele gezin mee tijdens de hitmusical Grease. Laat je verwonderen door dansgezelschap Conny Janssen Danst of los samen het legendarisch moordmysterie van Agatha Christie's Mousetrap op.

winactie

Om je cadeau nog specialer te maken, verloten wij 3x een dinerarrangement voor twee in ons all-day restaurant Vensters'. Koop tussen 1 en 13 februari tickets voor een van onderstaande voorstellingen en je maakt automatisch kans op deze prijs. 

De winnaars worden op 14 februari 2023 per mail op de hoogte gebracht. 

programmaboek Les Misérables
Heb je tickets geboekt voor Les Misérables? Dan maak je naast een dinerarrangement ook kans op een programmaboek van de musical.