Ron Magielse

Chassé verwelkomt Les Misérables

Het is zover: de iconische musicalklassieker Les Misérables is vanaf vandaag te zien in Breda. Inmiddels zijn er al bijna 25.000 tickets verkocht voor deze musical, die tot en met 2 juli te zien is in het Chassé Theater. De cast is vandaag feestelijk ontvangen.

Les Misérables is de grootste theaterproductie die ooit in het Chassé Theater is gespeeld. Afgelopen maandag is de opbouw begonnen. Maar liefst 15 trailers met talloze decorstukken, kostuums en pruiken kwamen aan bij het theater. De komende dagen zijn er dagelijks bijna 100 man cast en crew in het Chassé aanwezig. Ongeveer 50 man techniek zijn de afgelopen dagen aan het werk geweest om deze productie voor te bereiden.

In 2,5 week vinden er 22 voorstellingen plaats. De musical won afgelopen mei maar liefst zes awards tijdens de Musical Awards uitreiking, waaronder Beste grote musical en de Publieksprijs. Bezoekers aan de voorstellingen in Chassé kunnen hun bezoek combineren met een diner van restaurant Ingenhousz in de brasserie van het Chassé.

Een tijdloos verhaal
Les Misérables, gebaseerd op het boek van Victor Hugo, vertelt een ontroerend verhaal over onbeantwoorde liefde, opoffering, passie, verlossing en een revolutionaire geest. De musical speelt zich af in het Frankrijk van de 19e eeuw. De cast bestaat onder andere uit Milan van Waardenburg, Vajèn van den Bosch en Freek Bartels.  

Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor Les Misérables. Bestel ze snel!