Exclusieve verhuur

Wij verheffen jouw zakelijke event tot podiumkunst. 

Sta je op het punt een netwerkbijeenkomst of eventsummit te organiseren, maar zoek je iets anders dan anders? Dineren op het podium, vergaderen als artiest in ons artiestencafé of een arrangement met een meet and greet. De mogelijkheden zijn eindeloos, alles om ervoor te zorgen dat je dit écht meemaakt. Hier wil je bij zijn! Ons mooie theater leent zich zeker niet alleen voor grootschalige evenementen met volle zalen, maar biedt ook kleinere charmante ruimtes met professionele apparatuur.

Organiseer je een exclusief event bij het Chassé Theater, dan geniet je in ieder geval van: 

  • Persoonlijk contact met excellente service op de dag van jouw event
  • Inspirerend aangeklede ruimtes passend bij het doel van jouw event
  • Een indrukwekkende entree, pauze en / of exit
  • Een passend arrangement, van een koffie special tot champagne met oesters
  • De mogelijkheid van een krachtig foto- en / of videoverslag om na het event samen met jouw gasten te kunnen terugblikken op de geslaagde dag

Deze events gingen je reeds voor:

Ontdek de mogelijkheden tijdens een exclusieve rondleiding
Ons ervaren team van eventmanagers leidt je graag persoonlijk rond door ons theater. Wandelend van de artiesteningang naar de grote zaal, bespreken we samen je wensen en bekijken we ruimtes die daar het beste bij aansluiten.

Neem contact op
evenementen@chasse.nl+31 (0) 76 530 31 45

Faciliteiten voor jouw evenement

Al onze ruimtes, zowel voor- als achter de schermen, zijn naar jouw wensen in te richten. 

Wil je dus met gasten óp het toneel zitten in plaats van op de tribune, dan zorgen wij dat de techniek met jouw idee meedraait! Je hebt vast nog nooit een subsessie in het Artiestencafé georganiseerd of een workshop in onze pruikenwasplaats!

Download de PDF hiernaast voor al onze ruimtes met bijbehorende capaciteit. Uiteraard ben je van harte welkom voor een rondleiding om op locatie te bepalen welke ruimte het best past bij jouw event.