Melle Meivogel

kinderfilm

Chassé Cinema; de kinderbioscoop van Breda!

De beste kinder- en jeugdfilms kijk je bij Chassé Cinema. Op zoek naar een leuk uitje met de (klein)kinderen? Bij Chassé Cinema draaien we elke week de allermooiste films voor het hele gezin. Van recente releases tot onvergetelijke kinderfilm klassiekers, alles komt voorbij. Ook tijdens de schoolvakanties zit je bij ons goed want dan laten wij extra veel kinderfilms zien! En voor iedere bezoeker van een kinderfilm geldt de kinderprijs van € 7,50 (dus ook voor ouders, opa's en oma's).

films voor alle leeftijden

Met ons diverse aanbod van kinder- en jeugdfilms is er voor iedere leeftijd iets te zien in Chassé Cinema. Films voor onze allerkleinste bezoekers, familiefilms voor het hele gezin en jeugdfilms. Grappig, ontroerend en leerzaam, we hebben het allemaal in huis! 

kinderfilm tijdens schoolvakanties

Samen naar de film is altijd een leuke activiteit voor tijdens de schoolvakantie. In de kerstvakantie zit je bij ons heerlijk knus, tijdens de zomervakantie koel je lekker af in onze frisse filmzaal. Een ijsje maakt je bezoek dan helemaal compleet. 

In de herfstvakanties bouwen we Chassé Cinema helemaal om voor het Cinekid festival. Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Tijdens het Cinekid festival beleef je de beste films, workshops, games en installaties. Ook is er Cinekid MediaLab, speciaal voor alle super nieuwsgierige kinderen. Op de hoogte blijven van het aanbod tijdens de schoolvakanties? Meld je aan voor de kindernieuwsbrief!

thuisbioscoop tips voor kinderen

Ook thuis zijn er genoeg kinder- en jeugdfilms te zien. In onze online filmzaal op Picl staan de nieuwste films voor de hele familie. Samen met een dekentje en een lekkere snack de perfecte ingrediënten voor een gezellige kinderbioscoop in huis!

naar de Picl pagina