© Claude Vanheye Fotografie

Malle Babbe

wo 12 mrt 2025 tot zo 16 mrt 2025
wo 12 mrt 2025
tot
zo 16 mrt 2025

De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical Malle Babbe. Het laatste project van Rob de Nijs, in samenwerking met Joop van den Ende. Op meeslepende wijze komen alle hoogte- en dieptepunten van zijn indrukwekkende artiestenbestaan, ontelbare affaires en zijn grote liefde voorbij. Een avond vol herkenbaarheid, verrassingen en al zijn grote hits.

De musical is gebaseerd op een waargebeurd en bepalend moment in Rob’s leven, waarin hij zweeft tussen droom en werkelijkheid. Door de ziekte van Parkinson is hij intussen tot weinig in staat. Om hem op te vrolijken neemt Jet hem mee terug naar zijn jongere jaren en stappen ze samen in het Circus van zijn Geheugen. Vergezeld door bekende personages als Jan Klaassen de Trompetter, Zuster Ursula en Malle Babbe herbeleven ze hoogte- en dieptepunten uit zijn rijke en spraakmakende carrière. 

En hoe zat het al die jaren nou echt met Rob’s liefdesleven en de honderden affaires? Jet wil de onderste steen boven hebben. Dit levert herkenbare, breekbare maar ook humoristische momenten op. Een sterrencast brengt het verhaal en alle grote hits tot leven in een prachtige setting met live orkest.  

Ga mee op deze fantasierijke reis en laat Rob je nog een keer terugvoeren naar de kroegen met blond schuimend bier waarin hij afrekent met de heren van fatsoen.

Malle Babbe | Chassé Theater Breda

onze tip voor grote groepen
Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

credits

creative producer: Joop van den Ende / creative director: Maurice Wijnen / script: Dick van den Heuvel / regie: Carline Brouwer / muzikale supervisie & arrangementen: Jeroen Sleyfer / choreografie: Eline Vroon / decor: Joris van Veldhoven / projecties: Arjen Klerkx / kostuumontwerp: Cocky van Huijkelom / lichtontwerp: Bart van den Heuvel / geluidsontwerp: Maarten Houdijk / pruiken: Michel van Oostveen / ondersteuning & research: Robin van den Heuvel