Bedrijfsuitjes en theaterarrangementen op een toplocatie in Breda

Het Chassé Theater is met haar artistieke theater- en filmaanbod een perfecte start van een goed gesprek met uw medewerkers, collega’s of verenigingsleden. Wilt u een specifieke boodschap overbrengen, past de voorstelling helemaal bij uw vakgebied of gedeelde interesse of wilt u samen even aan de werkelijkheid ontsnappen? Wij denken graag met u mee om tot een passend artistiek groepsadvies te komen. De verscheidenheid van ons programma, bestaande uit onder andere musical, muziek, toneel, cabaret en film, is uniek voor Nederland.

Rond de voorstellingen is er volop gelegenheid om elkaar te spreken in een van onze sfeervolle foyers terwijl wij u verwennen met een culinaire invulling, afgestemd op uw specifieke wensen. Het culinaire programma kan in vele gevallen zelfs op de voorstelling afgestemd worden en wordt daarmee gespreksvoer op zich.

Van ontvangst met koffie, thee en zoetigheden tot uitgebreide diners voor gezelschappen van 20 tot wel 1400 personen, wij maken voor u een passend arrangement, zo groot of klein als u wenst. Vraag hier een voorstel op maat aan.

overnachten
Theaterarrangementen inclusief hotelovernachting zijn te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. meer info.

onze tips voor grote groepen 

Kinky Boots

Kinky Boots

Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor e.a.

do 12 mrt 2020 - zo 15 mrt 2020

Crazy Pianos

Crazy Pianos

Guilty pleasures sing-a-long

za 28 mrt 2020

Annie

Annie

Willemijn Verkaik, Edwin Jonker e.a.

wo 1 apr 2020 - zo 5 apr 2020

Hello, Dolly!

Hello, Dolly!

Simone Kleinsma, Freek Bartels, Paul de Leeuw e.a.

wo 15 apr 2020 - zo 10 mei 2020