Bedrijfsuitjes en theaterarrangementen op een toplocatie in Breda

Het Chassé Theater is met haar artistieke theater- en filmaanbod een perfecte start van een goed gesprek met uw medewerkers, collega’s of verenigingsleden. Wilt u een specifieke boodschap overbrengen, past de voorstelling helemaal bij uw vakgebied of gedeelde interesse of wilt u samen even aan de werkelijkheid ontsnappen? Wij denken graag met u mee om tot een passend artistiek groepsadvies te komen. De verscheidenheid van ons programma, bestaande uit onder andere musical, muziek, toneel, cabaret en film, is uniek voor Nederland.

Rond de voorstellingen is er volop gelegenheid om elkaar te spreken in een van onze sfeervolle foyers terwijl wij u verwennen met een culinaire invulling, afgestemd op uw specifieke wensen. Het culinaire programma kan in vele gevallen zelfs op de voorstelling afgestemd worden en wordt daarmee gespreksvoer op zich.

Van ontvangst met koffie, thee en zoetigheden tot uitgebreide diners voor gezelschappen van 20 tot wel 1400 personen, wij maken voor u een passend arrangement, zo groot of klein als u wenst. Vraag hier een voorstel op maat aan.

onze tips voor grote groepen 

Het Zuidelijk Toneel

Het Zuidelijk Toneel

De achterkant van Breda

wo 23 okt 2019 - zo 27 okt 2019

't Schaep met de 5 pooten

't Schaep met de 5 pooten

Eva Van der Gucht, John Buijsman, Ellen Pieters e.a.

vr 15 nov 2019 - zo 17 nov 2019

Annie TRY-OUT

Annie TRY-OUT

Willemijn Verkaik, Edwin Jonker e.a.

di 26 nov 2019 - zo 5 apr 2020

Internationaal Theater Amsterdam

Internationaal Theater Amsterdam

La voix humaine

za 14 dec 2019

Hello, Dolly!

Hello, Dolly!

Simone Kleinsma, Freek Bartels, Paul de Leeuw e.a.

wo 15 apr 2020 - zo 10 mei 2020