A NITE with Bab ad-Daar

A NITE with Bab ad-Daar – Fortune: zaterdag 17 december om 20.30 uur

Net als Chassé Theater vindt dansgezelschap Club Guy & Roni het belangrijk dat hun voorstellingen voor iedereen toegankelijk zijn. Om ook nieuwkomers in Nederland te betrekken bij hun voorstellingen werken zijn samen met Bab ad-Daar. Een community van ruim 150 nieuwkomers die samen repeteren, voorstellingen maken en theatrale participatieprogramma’s ontwikkelen bij de voorstellingen van Club Guy & Roni en Noord Nederlands Toneel (NITE). Dit doen ze met de strategie ‘for us, by us’. 

Ook bij Fortune maakt Bab Ad-daar een speciaal theatraal participatieprogramma om een cultureel diverse groep te bereiken. Ook in ChasséTheater organiseren zij ongeveer een week voor de voorstelling een samenkomst (A NITE with Bab ad-Daar). Hierin gaan zij dieper in op de thematiek van de voorstelling. In dit geval staat het thema Geluk centraal. 

Ben jij dankbaar voor wie je bent? Voor wie jij mag zijn? Durf jij jouw kleuren te laten zien en jouw geluk te verspreiden? Laat je eigen licht schijnen en ontdek hoe kleurrijk de wereld kan zijn. In A NITE with Bab ad-Daar kom je niet alleen naar theater kijken, maar kan je ook meedoen! Tijdens deze avond nemen we je mee in onze Fortune en zijn we heel erg benieuwd waar jij dankbaar voor bent.

Deelname aan A NITE with Bab ad-Daar is gratis. Tevens krijgen deelnemers een vrijkaart voor de voorstelling Fortune op donderdag 22 december.

Voor meer informatie, neem contact op met onze publiekswerker Eva Stravers: estravers@chasse.nl