Wannes Cré

Chassé Ontmoet

brengt bezoekers samen

Of je alleen naar het theater gaat of samen met iemand; iedereen kan aansluiten bij Chassé Ontmoet. De plek om anderen voor aanvang, in de pauze en na afloop van een voorstelling te treffen en gezellig (na) te praten. Ontmoet gelijkgestemden tijdens je bezoek aan het theater.

Bekijk hier het overzicht van de voorstellingen. 

"Met Chassé Ontmoet richten we ons in eerste instantie op mensen die graag een voorstelling bezoeken, maar om wat voor reden dan ook niemand hebben die met hun mee gaat. Bij Chassé Ontmoet worden zij hartelijk ontvangen door één van onze vrijwilligers en in contact gebracht met andere alleengaande bezoekers. Daarnaast is iedereen die graag andere theaterbezoekers leert kennen om ervaringen te delen ook van harte welkom. Wie weet ontmoet je hier wel je nieuwe theatermaatje!" - Chassé Theater 

Ontmoet gelijkgestemden

Op de avond zelf ontmoeten wij elkaar altijd bij de grote klok in onze foyer. Onze vrijwilliger brengt je graag in contact met andere bezoekers. Weet je het even niet te vinden? Geen zorgen, bij binnenkomst en op de avond zelf lopen er genoeg vrijwilligers rond die je er naartoe begeleiden. 

Bij de volgende voorstellingen word je vanaf een uur voor aanvang, in de pauze en na afloop door één van onze vrijwilligers ontvangen:

 • Simone Lamsma én Bruckner 1

  Philzuid
  do 26 sep 2024 - 20:30
  Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
 • Dat heeft zo'n Indo tòg niet nodig

  Ricky Risolles ft. Tante Lien
  wo 9 okt 2024 - 20:30
  Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
 • Lenny Kuhr

  Lenny Kuhr
  zo 10 nov 2024 - 11:00
  Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
 • After After

  Arno Schuitemaker
  di 12 nov 2024 - 20:30
  Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
 • Eindejaars 24: Ongewone Nederlander

  Dolf Jansen
  do 28 nov 2024 - 20:30
  Koninklijke Drukkerij EM. de Jongzaal