plattegrond

Het Chassé Theater heeft drie verschillende zalen. Bekijk hieronder de plattegrond per zaal. Tijdens het bestelproces kan je bij de meeste theatervoorstellingen zelf plaatsen kiezen. 

grote zaal

De grote zaal is met 1430 zitplaatsen de grootste zaal van het Chassé Theater. Van spetterende musicalshows tot cabaret en dansvoorstellingen, je ziet het in de grote zaal. Bij de meeste uitvoeringen wordt een rangindeling gehanteerd. Deze kan per voorstelling verschillen in verband met de zichtlijnen. 

Zaalplattegrond  Meer informatie

grote zaal in Chassé Theater Breda
grote zaal | Michel Kievits

Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal

De Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal is dé plek voor toneel, cabaret, lezingen of kindervoorstellingen. Het is met 665 plaatsen de op een na grootste zaal van het Chassé Theater. De Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal heeft een vlak podium en een inschuifbare tribune, wat de zaal ook geschikt maakt voor concerten en feesten. 

Zaalplattegrond  Meer informatie

Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal in Chassé Theater Breda
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal | Michel Kievits

kleine zaal

De kleine zaal is de meest veelzijdige zaal van het Chassé Theater. Deze 220 plaatsen tellende zaal wordt voor zowel theater- als filmvoorstellingen gebruikt. In de kleine zaal zie je jong talent, vernieuwende producties en de mooiste arthousefilms. Ook deze zaal beschikt over een inschuifbare tribune. 

Zaalplattegrond  Meer informatie

kleine zaal in Chassé Theater Breda
kleine zaal | Michel Kievits