Amusement

Helemaal los!


Van links, naar rechts..., Happy birthday to you of een eindejaarsknaller waarbij al het personeel zich even Mariah Carey kan voelen met All I Want for Christmas Is You...voor elk (bedrijfs)feest ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor elke groep hebben wij een passende zaal en de juiste aankleding waarmee wij jouw feestje echt laten bruisen. Met een photobooth of een professionele fotograaf zorgen wij ervoor dat alles wordt vastgelegd. 

Nog op zoek naar goede artiesten? Geen zorgen, met onze connecties in de entertainmentbranche hebben wij genoeg mogelijkheden om je hierover te adviseren en helpen wij je met het boeken. Wij blijven nu eenmaal een theater!

Qua catering kunnen wij alle kanten op: van bitterballen tot aan een levensgrote verjaardagstaart (met of zonder iemand erin), lokaal speciaalbier of een goede cocktailbar. Of je nu gaat voor een Bacardi lemon of bent blijven hangen in de Breezer Ananas. Gelukkig hebben we de foto's nog! 

Deze partijen zijn nog steeds aan het bijkomen:

Onze eventmanagers weten hoe je een feestje bouwt
Samen hebben wij meer dan 50 jaar aan ervaring in het organiseren van evenementen. Wij zorgen dat jouw evenement tot in de puntjes is voorbereid en verzorgd. We leiden je graag op locatie rond zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Er is dan ook alle ruimte om jouw wensen te bespreken.

Neem contact op
evenementen@chasse.nl+31 (0) 76 530 31 45