Wannes Cré

werken bij Chassé

Welk podium mogen we jou geven?  Bekijk onze vacatures!

Werken bij Chassé Theater betekent onderdeel zijn van één van de grootste theaters van het land. Geen dag is hetzelfde in hét theater van Breda. Het ene moment draaien er diverse theater- en filmvoorstellingen, de volgende dag is het theater omgebouwd voor een groot evenement.

Het Chassé Theater is een inspirerende werkomgeving waarin je als medewerker met veel verschillende mensen in contact staat. Je bent onderdeel van een hecht team collega’s die gepassioneerd te werk gaan. Iedereen is welkom in het Chassé Theater; zowel de bezoekers als medewerkers.

Het Chassé is ook een levendige en ambitieuze organisatie met een breed scala aan theater-, muziek en filmactiviteiten. Het biedt schoonheid, emotie en verdieping aan een groot en breed publiek uit Breda en (ver) daarbuiten. Dit gebeurt met een optimale culturele en zakelijke exploitatie. 

Met drie theaterzalen, drie filmzalen, twee restaurants (o.a. Vensters') en een galerie behoort het Chassé Theater tot de grootste theaters van Nederland. Per jaar zijn er ruim 350 theatervoorstellingen, 5.500 filmvertoningen en 100 zakelijke evenementen. Deze activiteiten worden door ruim 350.000 personen bezocht!