Margot de Heide

BredaPashouders naar Charlie and the Chocolate Factory

Vanaf 1 oktober 2022 kunnen BredaPashouders ook met korting naar theatervoorstellingen in het Chassé Theater. Om dit te vieren organiseerden wij een speciale actie in samenwerking met de BredaPas en het Chassé Cultuurfonds.

op bezoek bij Willy Wonka
Van woensdag 23 november t/m zondag 4 december 2022 staat de musical Charlie and the Chocolate Factory in het Chassé Theater. BredaPashouders betalen op doordeweekse dagen slechts € 2,50 voor hun ticket. Alle beschikbare tickets waren binnen een dag uitverkocht. 

De actie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij steun van de BredaPas/Gemeente Breda en het Chassé Cultuurfonds.

meer over de BredaPas
Het theater is bij uitstek de plek voor verbinding en ontmoeting. Juist voor hen voor wie een theaterbezoek niet vanzelfsprekend is, is dit van essentiële waarde. Door de samenwerking met BredaPas maakt het Chassé Theater films en voorstellingen toegankelijker en wordt de volgende stap in het bereiken van onze missie genomen: een bijdrage leveren aan het geluk van alle inwoners van Breda.

BredaPashouders betalen standaard € 7,50 voor een filmticket en krijgen op de dag zelf 50% last-minute korting op bijna alle voorstellingen op de dag van de voorstelling als er nog plek is. meer info