Marcel van der Velde

De Sekszusjes

Zusjes én beste vriendinnen, Krista en Marcelle Arriëns, werden in 2019 in één klap beroemd door hun online serie. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. Hun eerste theaterporgramma Ongelikt komt naar Breda! 

De Sekszusjes leggen hun kwetsbare delen op een dienblaadje en stellen elkaar vragen die je de ander misschien wel eens had willen stellen - maar nooit hebt gesteld.”, schreef De Volkskrant. Het zijn de eerlijke gesprekken die ze zelf zo hebben gemist.

van 9 tot 73 jaar
Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt? En dan blijkt dat er voor iedereen op seksgebied wel wat te leren valt, als je net begonnen bent, maar ook als je al jaren ‘geen klachten’ krijgt. Hun zelf geknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken er een creatief feestje van. De afleveringen van de YouTube-serie zijn samen maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken en er kwamen reacties van kijkers van 9 tot 73 jaar.

Hun eerste theaterprogramma Ongelikt laat zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet altijd? Een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen of voor wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de twee. Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.