Ben van Duin

BSO

Bij het Chassé Theater willen wij er voor alle inwoners van Breda zijn. Om iedereen bij ons ons theater te betrekken begint al op hele jonge leeftijd. Voor kinderen (0-12 jaar) hebben wij een divers aanbod voor theater en film ontwikkelt, waarbij wij oog hebben voor de verschillende thema’s die passen bij de belevingswereld van de kinderen of thema’s die in onze stad spelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de kinderen in aanraking komen met verschillende disciplines van theater of film en op die manier kennis maken met een divers en prikkelend cultuuraanbod. 

lesmateriaal

Bij al ons aanbod hoort lesmateriaal ten behoeve van de verwerking van de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat de beleving binnen ons theater hen niet alleen maar verwonderd of inspireert, maar ook een verdiepend karakter heeft. Het lesmateriaal wordt een aantal weken voorafgaand aan de voorstelling of activiteit met u gedeeld. 

activiteit op maat

Uiteraard kunnen we ook een programma op maat samen met jouw klas samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een filmvertoning of een workshop. Het Chassé Theater denkt graag mee over een activiteit dat past bij jouw wensen en jouw klas.

Neem hiervoor contact op met onze educator Lotte van Dongen:

lvdongen@chasse.nl 
+31 (0) 76 530 31 13 

terug naar educatie