algemene voorwaarden

Het Chassé Theater hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD (Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties). Het Chassé Theater past een aantal niet-verplichtende versoepelingen c.q. uitzonderingen toe. Deze hebben betrekking op onze kaartverkoop.

weet waar je koopt

Helaas zijn er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites die op grote schaal kaarten opkopen om ze vervolgens met winst door te verkopen. Als bezoeker betaal je via die sites (vaak zonder het te weten) veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de artiest of organisator. In de campagne 'weet waar je koopt' hebben artiesten, podia en organisatoren de krachten gebundeld om doorverkoop tegen te gaan. Koop tickets uitsluitend via de website van de artiest, van de locatie of van de organisator. 

Wanneer je tickets koopt van derden, dat wil zeggen niet van het theater of een ander erkend voorverkoopadres, loop je bepaalde risico’s. Deze risico's staan omschreven in artikel 3.0 van de Algemene Voorwaarden. Op weetwaarjekoopt.nl vind je alle officiële verkopers en tips tegen doorverkoop.