Rob Jacobs

Saturday Night Fever

o.a. Buddy Vedder en Esmée Dekker
di 26 nov 2024 tot zo 1 dec 2024
di 26 nov 2024
tot
zo 1 dec 2024

Saturday Night Fever komt naar Chassé Theater! Deze gloednieuwe versie van de iconische musical met wereldhits van The Bee Gees en anderen, voert ons terug naar het New York van de seventies. Waar het leven rauw en hard is en de zorgen alleen op zaterdagavond in disco 2001 Odyssey worden vergeten en het dansen afleiding en hoop biedt.

Buddy Vedder is de jonge aantrekkelijke Tony Manero die uit een arm immigrantengezin komt en opgroeit in Brooklyn. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de andere kant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco 2001 Odyssey. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is het voorbeeld voor alle mannen. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, gespeeld door Esmée Dekker, zet dit zijn wereld op z’n kop. Na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden besluit hij om samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen. Op zoek naar een nieuwe toekomst.

Met wereldhits als Stayin’ Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, More Than A Woman, Disco Inferno, If I Can’t Have You en You Should Be Dancing.

De complete cast is bekend gemaakt: naast Buddy Vedder en Esmée Dekker zullen musicalsterren Mariska van Kolck, Barry Beijer en Raymond Paardekooper in deze voorstelling te zien zijn. Maar ook zijn er rollen voor jonge talenten als Michael Muyderman, Davy Reedijk en Gina Bentvelsen.

onze tip voor grote groepen
Op zoek naar een passend arrangement voor jouw gezelschap bij deze voorstelling (vanaf 20 personen)? Bekijk onze mogelijkheden.

credits

cast: Buddy Vedder, Esmée Dekker, Mariska van Kolck, Barry Beijer, Raymond Paardekooper, David van den Tempel, Yannick Plugers, Gina Bentvelsen, Michael Muyderman, Davy Reedijk, Marvin Sikkema, Sergio Nanlohy, Stijn Holewijn, John Togba, Richannel Wesker, Melissa Otten, Terra Luna Urbach, Rochelle Ramos, Lieke Janssen, Floor Brüggenwirth, Menno Dekker, Steven van Gemert, Zoë Rijk en Midja Linscheer / script: Robert Stigwood & Bill Oakes / muziek & liedteksten: The Bee Gees / vertaling & bewerking: Florus van Rooijen / regie: Martin Michel / choreografie: Chiara Re