The Mo Flow Show

Mo Bicep
Première
za 5 okt 2024 - 20:00
grote zaal
za 5 okt 2024
20:00
Bestellen

Met zijn indrukwekkende werkethiek en een bereik van 500.000 volgers, leidt Mo een internationaal bedrijf met miljoenenomzet. Zijn ultieme droom en doel? Miljoenen mensen inspireren. Zijn volgende stap om deze droom te verwezenlijken? Een eigen theatershow!

Welkom bij The Mo Flow Show, waar influencer, ondernemer en inspirator Mo Bicep, op interactieve wijze zijn inzichten deelt over het maximaliseren van het leven. 

Samen met presentator, illusionist en ondernemer Niels Houtepen gaat Mo in gesprek over hoogte- en dieptepunten, dromen en ambities. Hij deelt zijn 10 belangrijkste tips om het maximale uit het leven te halen. Deze interactieve show geeft de zaal de kans om vragen te stellen en zo het gesprek mede te sturen. Elke show ontvangt Mo een speciale mystery guest: een influencer, topsporter, artiest of ondernemer.

The Mo Flow Show belooft een energieke avond waarbij je geïnspireerd wordt om het maximale uit je leven te halen. Na afloop van de show verlaat je de zaal met één missie in gedachten: je leven maximaliseren.

The Mo Flow Show - Chassé Theater Breda