Peter Lodder

Het ultieme Nieuwjaarsconcert

Nederlands Blazers Ensemble
za 15 feb 2025 - 20:30 - 21:45
Koninklijke Drukkerij Em. de Jongzaal
za 15 feb 2025
20:30 - 21:45
Bestellen
Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE), een geliefde gast in ons theater, heeft de traditie om het nieuwe jaar muzikaal veelzijdig in te luiden, en dit concert vormt daarop geen uitzondering. Jazz, pop en wereldmuziek vormen de ingrediënten voor dit nieuwjaarsconcert.

Al meer dan 50 jaar luidt het NBE het nieuwe jaar in met de feestelijke Nieuwjaarsconcerten vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. Door de jaren heen groeide dit festijn, zowel in de concertzaal als op tv, uit tot ware happenings vol verbinding en vernieuwende muziek uit alle windstreken.

Hoog tijd om dit te vieren met het Ultieme Nieuwjaarsconcert op tour door heel Nederland. 
Een muzikaal feest vol oude en nieuwe nummers. En natuurlijk zijn zowel oudgedienden als nieuwe NBE-sterren van dichtbij en uit andere culturen van de partij in deze kleurrijke klankbiografie.

Vooraf is er een inleiding en achteraf een feestje, precies zoals je gewend bent wanneer het NBE naar Chassé komt. "De inspirerende programma inleiding zodat je meer weet over de inhoud en de totstandkoming van het programma is echt een meerwaarde om bij te wonen." aldus klassiek programmeur Evelien Holster. En sluit ook zeker even aan ná de voorstelling, als er nog even verder gespeeld wordt in de foyer!