Annemieke van der Togt

De Grote Slijmmusical

BazarMedia
wo 30 apr 2025 - 14:30
grote zaal
wo 30 apr 2025
14:30
binnenkort in verkoop

Na 4 succesvolle bioscoopfilms komt Slijm eindelijk naar het theater met de nieuwe familiemusical De Grote Slijmmusical. Een volledig nieuw slijmavontuur, vol met de bekende hits, als Slijm is Alles, Gek Op Slijm en nog veel meer!

Slijmcreator Indy van Leeuwen kondigt via een videoboodschap aan het stokje door te geven. Vijf nieuwe slijmmakers, allen met hun eigen talent, gaan samen het nieuwe avontuur aan, maar speelgoedfabrikant Dominicus Duff is terug en keert zich tegen de plannen van de vijf.

Een musical vol herkenning, kleur, humor, dans, spanning en slijm. Zeker voor de filmliefhebbers, maar ook voor diegenen die de films niet gezien hebben, is dit nieuwe verhaal een onvergetelijke theaterervaring. De makers van de films en BazarMedia brengen een volledig nieuwe Nederlandse familiemusical; een feest der herkenning. Eén ding is zeker: Het wordt Super de Bom!

credits

cast: Judith van der Wijst, Max Hameeteman, Anique Dreamon, Sam Weytjens, Djin Kastje, Jill Tjin / regie: Nick Fleuren / choreografie: Frank Beurskens / script: Florus van Rooijen / geluid: Johan Kuijpers | decor: Bas Wesseling / muziek: o.a. Willem Laseroms / onder licentie van NewBe B.V