Kevin Orduña

Noodzakelijk kwaad

René van Meurs
do 8 mei 2025 - 20:00
grote zaal
do 8 mei 2025
20:00
binnenkort in verkoop

Wat doe je als je eindelijk alles voor elkaar hebt? Lekker van genieten, toch? Een duik nemen, koppie onder, in je eigen geluk! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien loeren er kapers op de kust. En dan voelt het alsof je, koste wat kost, dat heerlijke leven moet beschermen. 

René zit op de piek van zijn geluk, het lijkt hem te komen aanwaaien. Maar vraag hoe het écht met ‘m gaat en je zult geen eenduidig antwoord krijgen. Wel een goed doordacht en hilarisch antwoord natuurlijk. 

In zijn nieuwe voorstelling neemt René het leven weer eens goed onder de loep en doet hij eerlijk een boekje open. Over zijn vrijheid-blijheid, maar ook over de keerzijde van het altijd-vrolijke-oranje-mannetje. 

Met zijn vorige voorstelling won hij de Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma. René is ‘eerlijk, liefdevol en grappig’, aldus de Volkskrant en ‘ontwapenend, ontroerend en oprecht’, volgens het AD. Benieuwd welke bijvoeglijke naamwoorden hij daar nog aan toe gaat voegen? Kom kijken!

credits

regie: Laurens Krispijn de Boer / techniek: RR-Works (Ramon Rijsdijk)