Margret Tielemans

educatie

 

Bij het Chassé Theater willen wij er voor alle inwoners van Breda zijn. Om iedereen bij ons ons theater te betrekken begint al op hele jonge leeftijd. Voor de basisschoolleerlingen hebben wij een divers aanbod voor theater en film ontwikkelt, waarbij wij oog hebben voor de verschillende thema’s die binnen het onderwijs en in onze stad spelen. Daarnaast biedt ons aanbod een doorlopende leerlijn. Dit betekent dat onze programma’s zo zijn vormgegeven dat alle klassen met een andere discipline van theater of film in aanraking komen. In het meest ideale geval zou u uw leerlingen die groep 1 t/m 8 doorlopen dus een verscheidenheid aan theater en film kunnen bieden en hebben zij nadat zij naar de middelbare school gaan, kennis gemaakt met een divers en prikkelend cultuuraanbod. 

lesmateriaal

Bij al ons aanbod hoort lesmateriaal ten behoeve van de verwerking van leerlingen. Wij vinden het belangrijk dat de beleving binnen ons theater hen niet alleen maar verwonderd of inspireert, maar ook een verdiepend karakter heeft. Het lesmateriaal wordt een aantal weken voorafgaand aan de voorstelling of activiteit met u gedeeld. 

programma op maat

Uiteraard kunnen we ook een programma op maat samen met jouw klas samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een filmvertoning of een workshop. Het Chassé Theater denkt graag mee over een activiteit dat past bij jouw wensen en jouw klas. Neem hiervoor contact op met onze educator Lotte van Dongen:

Lotte van Dongen
lvdongen@chasse.nl
+31 (0) 76 530 31 13

aanbod voor BSO

Op zoek naar een leuk en verdiepend programma voor de kinderen? We denken graag me je mee. Meer informatie.

aanbod voor basisonderwijs

Voor basisonderwijs bieden wij een zeer gevarieerd en verdiepend programma voor alle leeftijden en klassen. Meer informatie.

aanbod voortgezet onderwijs

Het Chassé Theater biedt educatieve programma’s op maat voor alle niveaus en leerjaren. Meer informatie.

aanbod MBO HBO WO

Kies met je studenten voor verdieping en breng een bezoek aan een interessante voorstelling, film of kies voor een fieldtrip naar het theater. Meer informatie.

aanbod speciaal onderwijs

Het Chassé Theater biedt speciale rondleidingen voor het speciaal onderwijs met rondleiders die gespecialiseerd zijn in de doelgroep. Meer informatie.

programma op maat

Op zoek naar een programma op maat voor je klas? Neem dan contact op met het Chassé Theater