Financieel medewerker

Het Chassé Theater is op zoek naar een financieel medewerker (36 uur)

Wat ga je bij ons doen?
Voor onze financiële administratie zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, gestructureerde en enthousiaste financieel medewerker. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een kloppende financiële administratie. Tot jouw takenpakket horen taken zoals het boeken van inkoopfacturen, het verzorgen van de bank en financiële mutaties en de facturatie. Daarnaast draag je samen met je collega bij aan het debiteurenbeheer, het bijhouden van de balansrekeningen en lever je een bijdrage aan de personeels-/salarisadministratie. Je werkt mee aan de totstandkoming van verschillende financiële rapportages en je draagt verbeteringen aan voor de financiële processen van het theater. Wanneer de accountant informatie nodig heeft voor de jaarrekening dan heb jij de juiste informatie snel paraat.  

Kortom; wij kunnen als financieel medewerker op jou rekenen!

Wie ben jij?
Als financieel medewerker is het belangrijk dat je een sterk cijfermatig gevoel hebt met een oog voor detail. Je kan goed zelfstandig werken, neemt initiatief en levert daarnaast ook een positieve bijdrage aan het team. Tevens draag je bij aan een soepele samenwerking en goede afstemming met collega’s van andere afdelingen. Verder:

  • Heb je een afgeronde financiële opleiding op minimaal MBO niveau.
  • Kent Excel geen geheimen voor je en is het een pre als je ervaring hebt met Afas Profit. 
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een middelgrote organisatie.
  • Heb je een kritische en analytische houding.
  • Heb je sterke communicatieve vaardigheden. 
  • Ga je zelf ook graag naar theater of de film.

Wie zijn wij?
Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Met 100 medewerkers en 60 vrijwilligers ontvangen wij jaarlijks ruim 350.000 bezoekers. Chassé Theater is een N.V. met de gemeente Breda als aandeelhouder. Wij bedienen een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!

Wat wij bieden:
Als financieel medewerker ben je onderdeel van een gedreven klein team dat met plezier zorgdraagt voor een kloppende administratie en efficiënte porcessen. Daarnaat krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2200,- en € 2800,- bij een fulltime dienstverband conform salarisschaal 5 van de cao Nederlandse Podia. 
  • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.
  • Gratis toegang tot voorstellingen. 

Chassé Theater wordt als organisatie door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. Van werken bij Chassé Theater wordt je gelukkig!

Code Culturele Diversiteit 
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.

Word jij hier gelukkig van? 
Stuur dan vóór 14 oktober jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Inge Goijaarts, controller via 06-20802250 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.