educatie vrijwilligers

Het Chassé Theater is op zoek naar educatie vrijwilligers

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!  

Wat ga je bij ons doen?
Als educatie vrijwilliger werk je samen in een team van 10 leuke collega’s en draag je bij aan de uitvoering van educatie activiteit in het Chassé Theater: Je ontvangt leerlingen, begeleidt hen naar hun plaats in de zalen en geeft workshops, rondleidingen en/of inleidingen en nagesprekken met als belangrijkste doel de leerlingen een fantastische beleving in ons theater te bezorgen. 

Wie ben jij?
Het spreekt voor zich dat je een passie hebt voor film en theater en je werkt graag met een jonge doelgroep (4 t/m 25 jaar). Verder:

  • Bent enthousiast en kan dit goed overbrengen op leerlingen.
  • Heb je een gastvrije houding.
  • Ben je een ochtend/middag tijdens schooldagen beschikbaar.
  • Ben je flexibel inzetbaar is in zowel de werkzaamheden als dagen. 
  • Ga je zelf ook regelmatig naar het theater of de film.
  • Je kan een Verklaring Omtrent het Gedrag aanleveren. Deze kan je gratis aanvragen als vrijwilliger.

Werktijden 
Het rooster wordt elke maand gemaakt en gepubliceerd. Er wordt één vrijwilliger per twee weken ingepland, dit kan ook betekenen dat je een gehele maand niet hoeft te komen. In de piekmaanden (oktober-november & januari-april) wordt je wat vaker ingepland. Wil je graag wat vaker helpen? Dan kan dit ook als theater- en cinemavrijwilliger. Een combinatie van educatie, theater en cinema is natuurlijk ook mogelijk!

Wat wij bieden:  
Als vrijwilliger kom je terecht in een enthousiast team dat met plezier er samen voor zorgt dat onze gasten met een fijn gevoel weer naar huis gaan. Als beloning voor jouw inzet krijg je van ons een Chassépas waarmee je samen met een introducé gratis naar films en theatervoorstellingen mag gaan. Ook organiseren wij regelmatig leuke uitjes en bijeenkomsten waar jij al je collega’s kunt ontmoeten in een informele sfeer.

In het vorig jaar gehouden arbeidstevredenheidsonderzoek onder alle medewerkers en vrijwilligers, beoordeelden zij het werken bij Chassé Theater met een prachtige 7,9. Maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt er zich thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. Ook van werken bij Chassé Theater word je gelukkig! 

Code Culturele Diversiteit  
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.    

Word jij hier gelukkig van?
Meld je aan via pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076 530 31 13 of stuur een mail naar Lotte van Dongen, lvdongen@chasse.nl.