stagiair cinema

Wij zoeken een stagiair cinema (productie & programma)

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Het theater bedient een omvangrijk en breed publiek in Zuidwest-Nederland, waaronder de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreiken en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!  

Hoe draagt een stagiair cinema daar aan bij?

Chassé Cinema is hét filmhuis van West-Brabant! Als stagiair cinema werk je in een dynamische omgeving aan het uitvoeren en ontwikkelen van cinema programmering. Met gemiddeld 100.000 bezoekers per jaar staat Chassé Cinema garant voor een uitdagende werkplek waar alle facetten van de bioscoopwereld aan bod komen. Als stagiair(e) cinema werk je in een hecht en dynamisch team om alle evenementen van Chassé Cinema zo goed mogelijk te laten verlopen. Denk daarbij aan filmevenementen zoals premières en verdiepingsprogramma’s. Je hebt contact met alle afdelingen van de organisatie. Daarbij doe je ontzettend veel ervaring op in de culturele sector in het algemeen, omdat je tijdens je stage van alles een graantje meepikt.

Tijdens jouw stage zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit:

  • Het bedenken en uitvoeren van Cinema programmering. Denk daarbij aan normale filmvertoningen maar ook aan speciale filmvertoningen zoals premières.

  • Het (in samenspraak) ontwikkelen en uitvoeren van een eigen project of evenement.

  • Algemene ondersteuning bij kantoorwerkzaamheden.

Wat vragen we van jou?

Jij deelt onze passie voor film en met jouw enthousiasme wil jij alles uit jouw stage halen. Daarnaast vind je het leuk om contacten te leggen en zo jouw netwerk uit te kunnen breiden in de filmwereld.

Verder:

  • Volg je een HBO-opleiding en zoek je een derde- of vierdejaars stage

  • Beheers je diverse software toepassingen (o.a. Office, basis Indesign, Photoshop)

  • Verlies je niet snel het overzicht en werk je nauwkeurig

  • Ben je servicegericht

Wij krijg je van ons?

Een boeiende en verantwoordelijke stage in één van de meest vooraanstaande theaters van ons land. Wij zetten jouw ontwikkeling voorop en bieden je een leerzame stageplek voor gemiddeld 32 uur per week (periode september 2023 t/m januari 2024) onder leiding van de cinema programmeur. Daarnaast krijg je bij ons een markconforme stagevergoeding én gratis toegang tot voorstellingen.

Wordt jij hier gelukkig van?

Heb je belangstelling? Reageer dan per mail aan choutman@chasse.nl met je motivatie en CV. Reageer dan per mail aan choutman@chasse.nl met je motivatie en CV.