Chassé Galerie

Chassé Galerie biedt ruimte aan gevestigde kunstenaars in diverse foyers en Front. De exposities wisselen regelmatig. Om een paar grote namen te noemen: Jan Sierhuis, Jan Vanriet, Kamagurka, Herman Gordijn, Dick Stapel, maar ook kunstenaars uit de eigen regio zoals Danielle Lemaire, Stijn Peeters, Roel van Daal en Barend van Hoek.

De galerie heeft extra aandacht voor regionaal bekende kunstenaars. Bovendien proberen we kunstenaars te vinden wier werk een relatie heeft met theater.

Vanaf 14 juli exposeert fotograaf Anja Dijck in de Chassé Galerie. Anja maakt oorspronkelijke, eerlijke foto's. Ze heeft gevoel voor de juiste klik op het juiste moment, trefzeker. Eén foto per situatie voldoet. Mensen staan centraal bij haar. Mensen in al hun waardigheid: naturel, trots, fier. Waar de reis van Anja ook naar toegaat, haar contact met de mensen is altijd oprecht, belangstellend, wederzijds positief. Daardoor stralen de foto's grote warmte, nieuwsgierigheid en openheid uit. De mens in al zijn pracht.