Onze tips voor vaderdag 2023

Zondag 18 juni is het weer vaderdag. De perfecte dag om je vader, bonuspapa, opa en/of vaderfiguur in de watten te leggen. En wat is nou een beter vaderdag cadeau dan een avondje uit. Kies je voor muziek, theater of toch voor film? Wij hebben voor iedere papa of opa wat wils. Ontdek ons aanbod en maak van deze vaderdag een onvergetelijke herinnering. 

Benieuwd welke films en voorstellingen op vaderdag bij ons te zien zijn? Bekijk regelmatig onze agenda voor het nieuwste aanbod.

bekijk ons programma

Onze tips voor vaderdag

Wij tippen graag een aantal mooie voorstellingen die perfect zijn om cadeau te doen aan jouw vader! Ontdek hieronder ons beste aanbod.

Cadeaukaart of pas geven

Laat je jouw vader liever zelf kiezen? Dan is een Cineville pas of een Podium Cadeaukaart een goed idee! Met een Cineville pas krijgt je vader onbeperkt toegang tot meer dan 44 bioscopen in Nederland. Zo kan hij altijd de nieuwste films bezoeken, waar hij ook is. Met de Podium Cadeaukaart geef je een onvergetelijk avondje uit cadeau, geheel naar eigen smaak in te vullen. De Podium Cadeaukaart is voor het gehele aanbod van Chassé Theater en Chassé Cinema in te zetten. Extra leuk: je kan nu ook je eigen kaart ontwerpen.

Kleurplaten voor vaderdag

Download een van onze te gekke kleurplaten

Kleurplaat Chassé Theater

Kleurplaat Chassé Theater

Kleurplaat Buurman & Buurman

kleurplaat Buurman en Buurman

Vaderdag Oorkonde Woezel & Pip

Kleurplaat Woezel en Pip vaderdag

Kleurplaat Peppa Pig

Kleurplaat Peppa Pig