Onze tips voor vaderdag 2024

Zondag 16 juni is het weer vaderdag. De perfecte dag om je vader, bonuspapa, opa en/of vaderfiguur in het zonnetje te zetten. En wat is nou een beter vaderdag cadeau dan samen erop uit. Kies je voor muziek, theater of toch voor film? Wij hebben voor iedere papa wat wils. Ontdek ons aanbod en maak van deze vaderdag een onvergetelijke herinnering. 

Cadeaukaart of pas geven

Laat je jouw vader liever zelf kiezen? Dan is een Cineville pas of een Podium Cadeaukaart een goed idee! Met een Cineville pas krijgt je vader onbeperkt toegang tot meer dan 44 bioscopen in Nederland. Zo kan hij altijd de nieuwste films bezoeken, waar hij ook is. Met de Podium Cadeaukaart geef je een onvergetelijk avondje uit cadeau, geheel naar eigen smaak in te vullen. De Podium Cadeaukaart is voor het gehele aanbod van Chassé Theater en Chassé Cinema in te zetten. Extra leuk: je kan nu ook je eigen kaart ontwerpen.

Onze tips voor vaderdag

Wij tippen graag een aantal mooie voorstellingen die perfect zijn om cadeau te doen aan jouw vader! Ontdek hieronder ons beste aanbod.

Klapstoelkabaret

Ontdek nieuw talent, luister naar gloednieuwe liedjes en lach om de leukste conferences vanaf je eigen klapstoel. Op bijzondere locaties in Breda zie je per avond twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit prijswinnende cabarettalenten.

At the Movies: Flying Heroes | Philzuid

De originele filmbeelden op een groot scherm en de onvergetelijke soundtracks live gespeeld door het orkest. Zo intens beleefde je de film niet eerder.

Anneloes van den Andel
Thijs van de Meeberg | Met de beste bedoelingen

Met een oneindige optimisme, in een stevig tempo, als een ongeleid projectiel en vol met beste bedoelingen probeert Thijs iedereen en vooral zichzelf bij elkaar te houden.

Jessie Kamp
WALD | Korpus Kwartet

Kom naar Natuurtuin Wolfslaar voor een akoestisch concert van het Belgische Korpus Kwartet. Verwacht geen traditionele jachtmuziek, maar een fijnzinnige, bijna poëtische nieuwe insteek.

Prudence Upton
Horror | Jakop Ahlbom Company

Jakop Ahlbom creëert met Horror een magische wereld die in het theater niet vaak te zien is. Sinds de première in 2014 was de voorstelling een internationale hit met al meer dan 200.000 bezoekers wereldwijd.

Mark Engelen
Dolf Jansen | Eindejaars 24: Ongewone Nederlander

Dolf vraagt zich af: als de gewone Nederlander bestaat, hoe ziet dat er dan uit, qua kleding en kapsel en wat er op je barbecue ligt. En, zeker zo belangrijk, wat betekent het als je het níet bent? Als je niet aan De Normen Der Gewone Nederlander voldoet...?

Kleurplaten voor vaderdag

Download een van onze te gekke kleurplaten

Kleurplaat Chassé Theater

Kleurplaat Chassé Theater

Kleurplaat Buurman & Buurman

kleurplaat Buurman en Buurman

Vaderdag Oorkonde Woezel & Pip

Kleurplaat Woezel en Pip vaderdag

Kleurplaat Peppa Pig

Kleurplaat Peppa Pig