Met de beste bedoelingen

Thijs van de Meeberg
Reprise
vr 8 nov 2024 - 20:30
kleine zaal
vr 8 nov 2024
20:30
Bestellen

Met een oneindige optimisme, in een stevig tempo, als een ongeleid projectiel en vol met beste bedoelingen probeert Thijs iedereen en vooral zichzelf bij elkaar te houden.

In een groot verlangen naar een samen, besluit Thijs zijn verjaardag te vieren en iedereen uit te nodigen. Een briljant idee... toch? Maar zodra zijn jeugdvrienden van het Brabantse platteland tegelijkertijd met zijn cultuurcollega’s uit de Randstad op de stoep staan, stapelen de problemen zich in rap tempo op. Hoe bewaak je de vrede?

Disclaimer: Lijkt een ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot.

Trouw ★★★★: “Van de Meeberg speelt de tegenstellingen tussen deze twee werelden lekker vet uit en krijgt zo de lachers gemakkelijk op zijn hand”

Theater Paradijs ★★★★: “In een verhaal doorspekt met scherpe en directe grappen brengt hij zijn onderwerpen op meesterlijke wijze over op het publiek”

Theaterkrant: “Met zijn aanstekelijke theatergekte laat Van de Meeberg je alle hoeken van zijn bizarre verjaardagsverslag zien”

Volkskrant ★★★: “Van de Meeberg heeft een verfrissende manier gevonden om actuele discussies aan te snijden”

Met de beste bedoelingen - Chassé Theater Breda

credits

Tekst en spel: Thijs van de Meeberg | Regie: Titus Tiel Groenestege | Techniek: Marco Koppers | Decor: Lidwien van Kempen