Vier de winter met Chassé

December is een tijd van bezinning, verbinding en licht. Dit is dé maand waarin je de winter viert.

Vier de winter in Chassé - Chassé Theater Breda

Ondanks de onwerkelijke tijden waarin we leven, zijn wij blij je deze winter te mogen ontvangen in een warm theater. Samen genieten van prachtige film- en theatervoorstellingen.

Deze winter hebben wij een magazine gemaakt. Hierin laten wij sterren aan het woord over al het moois dat wij deze winter een podium geven. Wij zetten de spotlight op onze Steinway Sessies en de bijzondere met lovende recensies ontvangen musical Come From Away. Ook hebben we enkele parels uit onze winterprogrammering uitgelicht.

Op deze pagina bekijk je alle artikelen uit ons wintermagazine. Wij zien je graag snel in ons theater en wensen je een prachtige feestmaand vol geluksmomenten.  

uitgelichte interviews

Interview Ruud van Meijel
Ron Magielse
Interview Ruud van Meijel
“Theater inspireert, ontroert, raakt. Theater maakt gelukkig.” Voor Ruud van Meijel, directeur van Chassé Theater is het een groot voorrecht om met collega’s het publiek en het theater aan elkaar te verbinden. “Zo dragen we bij aan het geluk van elke inwoner van Breda.”
Interview Willemijn Verkaik
Roy Beusker en Annemieke van der Togt
Interview Willemijn Verkaik
Na de aanslagen op het World Trade Center sluit de Amerikaanse regering razendsnel het luchtruim. Veel vliegtuigen moeten gedwongen elders landen. Voor een van de uitwijkende piloten, Beverley Bass, wordt het een allesbepalende week. Internationale musicalster Willemijn Verkaik laat dat de theaterbezoeker op onnavolgbare wijze beleven in Come From Away.
Interview Rogier Telderman
Merel van Dooren
Interview Rogier Telderman
Pianist Rogier Telderman is ambassadeur van de Steinway Sessies en stond aan de wieg van de concertreeks. Hij vertelt over zijn betrokkenheid, zijn liefde voor piano, Chassé én Steinway. En over de magie van samen met andere musici een muzikale reis maken, met het publiek als passagier.
Interview Francis van Broekhuizen
Roy Beusker en Annemieke van der Togt
Interview Francis van Broekhuizen
Francis van Broekhuizen schittert momenteel in de rol van Moeder Overste in de musical The Sound of Music. Zij vertelt over de voorstelling, opkrabbelen uit de coronacrisis en het geluk dat theater te bieden heeft.
Muurschildering Jan van der Ploeg
Rosa Meininger
Muurschildering Jan van der Ploeg
Het Chassé Theater is vanaf vrijdag17 december een bijzonder kunstwerk rijker. De muurschildering van kunstenaar Jan van der Ploeg wordt op deze dag offi cieel onthuld. Van der Ploeg maakte de monumentale muurschildering in de theaterstraat ter ere van het 25-jarig bestaan van het theater.

winterprogramma

Kom samen opwarmen bij ons en beleef nieuwe geluksmomenten. 

van 2