basisonderwijs

Bij het Chassé Theater vinden wij het belangrijk om er voor alle inwoners van Breda te zijn. Dat begint al op hele jonge leeftijd. Voor de basisschoolleerlingen hebben wij een divers aanbod voor theater en film ontwikkelt, waarbij wij oog hebben voor de verschillende thema’s die binnen het onderwijs en onze samenleving spelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een doorlopende leerlijn te bieden. Dit betekent dat onze programma’s zo zijn vormgegeven dat alle klassen met een andere discipline van theater of film in aanraking komen. In het meest ideale geval zou je de leerlingen die groep 1 t/m 8 doorlopen een verscheidenheid aan theater en film kunnen bieden en hebben zij nadat zij naar de middelbare school gaan, kennis gemaakt met een divers en prikkelend cultuuraanbod.

lesmateriaal

Bij al ons aanbod hoort lesmateriaal ten behoeve van de verwerking van leerlingen. Wij vinden het belangrijk dat de beleving binnen ons theater hen niet alleen maar verwonderd of inspireert, maar ook een verdiepend karakter heeft. Het lesmateriaal wordt een aantal weken voorafgaand aan de voorstelling of activiteit met de school gedeeld.

aanbod op maat

Uiteraard kunnen we ook een programma op maat samen met jouw klas samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een filmvertoning of een workshop. Het Chassé Theater denkt graag mee over een activiteit dat past bij jouw wensen en jouw klas.

Neem hiervoor contact op met onze educator Lotte van Dongen:

Lotte van Dongen 
lvdongen@chasse.nl 
+31 (0) 76 530 31 13

terug naar educatie