KAMERICH & BUDWILOWITZ

speciaal onderwijs

Bij het Chassé Theater vinden wij het belangrijk om er voor alle inwoners van Breda te zijn. Afgelopen jaren hebben wij verschillende activiteiten voor groepen uit het Speciaal Onderwijs ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat de activiteiten aansluiten bij de leerling en gaan daarom graag voorafgaand aan de activiteit met de leerkracht in gesprek om te kijken wat de wensen en behoeften van de leerling zijn. Het Chassé Theater werkt vaak met een visuele voorbereiding om eventuele prikkels bij leerlingen weg te nemen en plannen de activiteit samen met de leerkracht wanneer deze het beste uitkomt voor de leerlingen.

lesmateriaal

Bij al ons aanbod hoort lesmateriaal ten behoeve van de verwerking van leerlingen. Wij vinden het belangrijk dat de beleving binnen ons theater hen niet alleen maar verwonderd of inspireert, maar ook een verdiepend karakter heeft. Het lesmateriaal wordt een aantal weken voorafgaand aan de voorstelling of activiteit met de school gedeeld.

aanbod op maat

Uiteraard kunnen we ook een programma op maat samen met jouw klas samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een filmvertoning of een workshop. Het Chassé Theater denkt graag mee over een activiteit dat past bij jouw wensen en jouw klas.

Neem hiervoor contact op met onze educator Lotte van Dongen:

educatie@chasse.nl
+31 (0)76 530 31 13

terug naar educatie