Ontmoet de jury van Blind Walls Film Fest

Tijdens Blind Walls Film Fest bepaalt een jury, bestaande uit Veronique van Zanten, Eef Pannekeet en Jasper van Es, welke films de titel Best Feature Film en Best Short Film mag dragen. Met deze prijzen winnen de filmmakers respectievelijk 1000 en 500 euro, beschikbaar gesteld door het Chassé Cultuurfonds.

Maar wie zijn de juryleden? We stellen ze hieronder even aan je voor.

Veronique van Zanten

Houdt zich haar hele (professionele) leven bezig met communicatie en ontdekken hoe betekenisvolle boodschappen het krachtigst overkomen, om van elkaar te leren en de ander beter te begrijpen. 
Is bewonderaar van creativiteit in de openbare ruimte en fervent bioscoopbezoeker.

Jasper van Es

Jasper van Es is een gepassioneerde curator, coach, en creative producer op het gebied van Urban Art en Graffiti. Zijn carrière is doordrenkt van toewijding aan de graffiti- en street art-scene, waarbij hij een brug slaat tussen de underground kunstwereld en een breder publiek. Als curator heeft hij diverse groeps- en solo-tentoonstellingen en evenementen georganiseerd, opvallend was #ViralVandals, een groepstentoonstelling in 2017 dat de invloed van sociale media en digitalisering op de creatieve processen van graffiti-artiesten onderzocht.

Hij is een vertrouwenspersoon voor makers die vaak anoniem opereren. Zijn passie voor graffiti en street art, gecombineerd met zijn educatieve achtergrond, heeft geleid tot een inspirerende carrière als curator en coach, waarbij hij de scene en het publiek op een enthousiaste manier verbindt.

Eef Pannekeet 

Studeerde recent af aan St. Joost School of Art & Design. Ze begon daar als fotograaf, maar al snel merkte ze dat dat niet in haar straatje paste. Zo is ze verder gegroeid in film tot regisseur. Ze is de scenarist en regisseur van De Bloeiende Herfst, en met haar werk betrekt ze thema’s zoals feminisme, innerlijke strijd en intimiteit.