Crazy Pianos

Crazy Pianos

Velen kennen Crazy Pianos als de uitgaansgelegenheid aan de boulevard in Scheveningen. De felrode piano's staan centraal in de bar en worden elke avond door verschillende pianisten bespeeld. Maar de artiesten van Crazy Pianos trekken ook het land in met hun theatertour, waarbij ze gasten trakteren op de meest uiteenlopende hits, van rock tot pop en van foute meezingers tot top 40 muziek. Met hun muzikale talenten en humor weten de muzikanten als geen ander hoe ze een zaal op stelten kunnen zetten. 

Crazy Pianos in het Chassé Theater 

Al meerdere keren kwamen de pianisten van Crazy Pianos vanuit Scheveningen naar Breda om de zaal te trakteren op een knotsgekke muzikale avond. In 2010 presenteerden ze Let's go Crazy, een interactieve show waarbij het publiek liedjes mocht aanvragen. Er werd niet alleen piano gespeeld op de rode piano's, ook werd er gestuiterd en gedrumd.

In 2015 waren de Scheveningse artiesten terug op de planken van het Chassé Theater met de show Snow Edition! Dit keer werden de twee rode pianos aangevuld door een saxofonist en een drummer. Ook dit keer was de improvisatie niet van de lucht, iedereen was vrij om liedjes aan te vragen. 

 

In 2021 zullen de Crazy Pianos terugkeren naar Breda, dit keer met de show Guilty pleasures. Stilzitten zal geen optie zijn tijdens deze show, waarin de beste Guilty pleasures aan bod komen. 

Wie is wie?

Benieuwd naar de Crazy entertainers van Crazy Pianos? Maak kennis met de verschillende muzikanten!